Bakan Bozdağ'dan Almanya'nın kararına cevap:Biz de iptal ettik!
Almanya'nın skandal kararıyla ilgili Adalet Bakanı Bekir Bozdağ basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Bozdağ Almanya Adalet Bakanı'yla yapacağı görüşmeyi iptal ettiğini duyurdu.
Almanya'nın skandal kararıyla ilgili Adalet Bakanı Bekir Bozdağ basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Bozdağ Almanya Adalet Bakanı'yla yapacağı görüşmeyi iptal ettiğini duyurdu.
Başbakan Binali Yıldırım, Uluslararası Ombudsmanlık Toplantısı'nda ABD'yi YPG konusunda sert bir dille uyardı.
Başbakan Binali Yıldırım, 15 Temmuz temalı kongrede yaptığı konuşmasında darbe heveslilerinin 16 Nisan'la birlikte yok olacağını söyledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hürriyet Gazetesi'nin "Karargah Rahatsız" manşeti atmasının asıl nedenin "Başörtüsü" olduğunu söyledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan dönüşü uçakta önemli açıklamalarda bulundu.
Ankara'da basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bakan Çavuşoğlu, "YPG'nin Münbiç'ten çekilmemesi durumunda vuracağımızı daha önce de söyledik" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, referandum için gelen anketlerde ciddi oranda kararsız olduğunu meseleyi halka daha iyi anlatmak gerektiği uyarısında bulundu.
Başbakan Yıldırım, '' Gerek mevsimlik işçilerimiz, gerek 4-C'liler bütün bu sorunları çözmek için arkadaşlarımıza gereken talimatları verdim, gereken çalışmaları yapıyorlar'' dedi.
Anayasa değişiklik sürecinde AK Parti ile ortak çalışan ve Meclis'te ?evet? oyu vererek teklifin referanduma gitmesine destek olan MHP'nin yürüteceği kampanyanın detayları belli olmaya başladı.
25 Şubat'ta referandum kampanyasını başlattıktan sonra ilk mitingini Pazar günü Kahramankazan'da yapan ardından dün Amasya ve Tokat'ta halka hitap eden Başbakan Binali Yıldırım, 16 Nisan'a kadar 47 ile daha gidecek.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun milletvekilleriyle buluştuğu toplantıda referandum kampanyası için iletişim teknikleri anlatıldı.
AK Parti, anayasa için yapılan son anketleri masaya yatırdı. Türkiye genelinde yeni sisteme ?Evet' diyenlerin oranı yüzde 57'yi aştı.
Pakistan'daki EİT liderler zirvesinde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, etnik ve mezhep çatışması uyarısı yaptı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Türk vatanında sözde Kürdistan bayrağı dalgalanıyorsa, buna niçin sessiz kalalım, bunu nasıl sineye çekip görmezden gelelim?" dedi.
Başbakan Binali Yıldırım Amasya mitinginde CHP'nin anayasa eleştirilerine tek tek cevap verdi ve Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklendi.
CHP'li vekil Muharrem İnce, Çanakkale'nin Biga ilçesinde bir köprü açılışında, mega projeler hakkında yaptığı eleştiri şaşırttı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,Pakistan ziyaretinde kendisine eşlik eden Nazlı Çelik'in sigara paketine el koydu sonra Çelik'ten sigarayı bıraktığına dair imza aldı.
Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Grup toplantısında yaptığı konuşmasında Kürdistan bayrağı eleştirilerine cevap verdi...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hürriyet Gazetesi'nin 'Karargah Rahatsız' manşetine çok sert tepki gösterdi.
MHP lideri Devlet Bahçeli Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi'yi yerden yere vurdu.
MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.
İlk mitingi Amasya'da yapacak olan CHP'nin referandum sloganı da belli oldu.
HSYK yeni kararname yayımladı. 454 hakim ve savcının yeri değiştirildi.
Hükümet sözcüsü Numan Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrası açıklama yaptı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ve Genelkurmay Başkanı Akar ile bir araya gelecek.
İstanbul'a gelen Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesud Barzani, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü.
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun merhum eski Başbakan Necmettin Erbakan'ın, anma törenine katılmasını eleştirdi.
İstanbul'a gelen Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasındaki görüşme sona erdi.
Türkiye'den Ermenistan'ın cephe hattında Azerbaycan'a yönelik saldırılarına ilişkin açıklama geldi.
Referandum startını veren Başbakan Binali Yıldırım, Ankara Kahramankazan'da düzenlediği ilk mitingde Kılıçdaroğlu'nu fena köşeye sıkıştırdı.
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani, temaslarda bulunmak üzere beraberindeki heyetle birlikte İstanbul'a geldi.
Başbakan Yıldırım, Hürriyet gazetesinin "Karargah rahatsız" manşeti için o günler tarih oldu karşılığını verdi.
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Topçu, Yerli Düşünce Derneğince bir otelde gerçekleştirilen Hocalı Katliamı Konferansı'nda konuştu.
Başbakan Binali Yıldırım, 16 Nisan anayasa değişikliği referandumu için 47 ili ziyaret edecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Yıldırım 5 ilde ortak miting düzenleyecek.
Makam aracı sahibi vekillerin kat ettiği yol ve harcadıkları benzin miktarının faturası ortaya çıktı.
CHP'nin davetiyle Türkiye'ye gelen Şilili reklamcı, ülkesinde bir diktatörün olduğunu Türkiye'de durumun farklı olduğunu söyledi.
Temel Karamollaoğlu, referandumda HAYIR demelerindeki inceliği bazı siyasilerin anlayamadığını söyledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter'ı kastederek "140 karakterle alim olunmaz" dedi.
26 Şubat'ta 63'üncü yaşına girecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın doğum gününü kutlamak amacıyla kısa bir belgesel çekildi.
MHP lideri Devlet Bahçeli sosyal medya hesabından gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'da üniversite öğrencileri ile bir araya geldiği toplantıda Anayasa Mahkemesine neden gitmediklerini anlattı.
AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, toplum üzerinden 'evet' diyenlere yönelik büyük bir baskı kurulduğunu söyledi.
AK Parti'nin referandum süresince yürüteceği 'evet' kampanyasının mobil uygulaması yayınlandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez ülkelerinde Diriliş Ertuğrul dizisinin çok beğenildiğini söyleyerek devamı gelecek mesajı verdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Manisa'daki mitinginde CHP'nin 'tek adam' eleştirilerine cevap verdi.