Alaattin Çakıcı referandum hakkında ne düşünüyor?
Alaattin Çakıcı 16 Nisan'da yapılacak olan referandum öncesi çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hastane çıkışında referandum ile ilgili sorulan bir soruya bakın ne cevap verdi..
Alaattin Çakıcı 16 Nisan'da yapılacak olan referandum öncesi çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hastane çıkışında referandum ile ilgili sorulan bir soruya bakın ne cevap verdi..
Alman basınında yayımlanan Türkiye aleyhtarı haberlerde sürekli aynı isimler öne çıkıyor.
Milli Savunma Bakanlığı, resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı ilan ile toplam 24 bin personel alacağını açıkladı.
Almanya'nın Türk bakanlara toplantı yapmaları için izin vermemesi, iki ülke arasında yeni bir gerilime yol açtı. Bu, son bir yılda yaşanan birçok gerilimden sadece biri.
Kuzey Kıbrıs'tayken paylaştığı videoda "B.kunda boğul Türkiye" diyen Barbaros Şansal, "o videodan dolayı pişman değilim" dedi.
15 Temmuz kalkışmasına ilişkin ana soruşturma iddianamesinde Tuğgeneral Mehmet Partigöç'ün eşine yazdığı notlarda yer aldı.
Fethullahçı Terör Örgütü elebaşı Fethullah Gülen'in 21 yıldır yakınında olan ve baş avukatı olarak bilinen Orhan Erdemli tutuklandı.
El Bab kentini DAEŞ teröristlerinden temizleyen Türk askeri yeni hedefini belirledi. Tüm hazırlıkları kısa sürede tamamlayan Türkiye, Münbiç operasyonuna hazır.
15 Temmuz çatı davasının iddianamesinin en dikkat çeken ayrıntısından biri...
FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimine ilişkin Genelkurmay Başkanlığındaki eylemlerle ilgili hazırlanan çatı iddianamesi mahkemeye gönderildi.
Aydın Cumhuriyet başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında gözaltında bulunan 10 ADÜ personeli adliyeye sevk edildi.
Anayasa ve sistem değişikliğiyle ilgili 'evet' kampanyasına destek çığ gibi büyüyor. Doğu ve Güneydoğu'da aşiretler de sandıkta 'evet' diyeceklerini açıkladı.
Türkiye demokrasi mücadelesinde önemli bir mihenk taşı oluşturacak referandum için gün sayıyor. ?Aşiret liderleri Türkiye'nin geleceği, huzur ve refahı için herkesi 'evet' oyu vermeye çağırıyor.
Mehmetçik, ÖSO ile birlikte Münbiç'e yöneldi. ÖSO kaynakları asıl mücadele alanının Münbiç'e 25 kilometre uzaklıktaki Tışrin Barajı'nın hakimiyeti konusunda olacağını söylüyor.
Mersin'de geçtiğimiz aralık ayında başlatılan ve özel harekat polislerinin gözetiminde yapılan kazının Müzeler Müdürlüğü'nün tarihi eser kazısı olduğu ortaya çıktı.
Münbiç'i PKK'dan temizlemeye yönelik operasyona ilişkin Ankara'nın planı hazır. Bu konudaki kararlılık mesajı hem Washington'a hem de Moskova'ya iletildi.
Saadet Partisi Merhum Necmettin Erbakan'ı anma gününde, Kılıçdaroğlu'na konuşma yaptırdı ama Erbakan ailesini davet bile etmedi.
Terör örgütü PKK'nın yuvalandığı Tendürek Dağı'na, Mehmetçik operasyon düzenledi.
Özellikle psikoloji alanında yürüttüğü çalışmaları ile dünya çapında bilinen Prof. Dr. Çiğdem Kağıtçıbaşı, sabaha karşı hayatını kaybetti.
Aydın'da lise öğrencisinin dört aylık hamile olduğu öğrenilince iğrenç bir olay da ortaya çıktı.Liseli genç kız 3 yılda 200 kişinin tecavüzüne uğradı.
İstanbul'da Sefaköy-Beylikdüzü arasındaki metro hattı, metrobüs yoğunluğu olan E-5'e paralel olarak 10 istasyondan oluşacak.
Meteoroloji'den alınan bilgilere göre, Cuma ve cumartesi günü bazı illerde karla karışık yağmur yağışı bekleniyor.
26 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda Bylock kullandığı belirlenen 71 askere gözaltı kararı çıktı. 40 kişi gözaltına alındı.
Tarihin yeniden yazıldığı Çanakkale Savaşı'nın en önemli noktalardan biri olan Namazgâh Tabyası'ndaki 100 yıllık mermi ve çekirdeklerinin çalındığı bildirildi.
FETÖ'ye hizmet eden 5 isimle ilgili verilecek karar için kritik tarih belli oldu.
Genelkurmay Başkanlığı, 81 il başsavcılığına 15 Temmuz gecesi karargâhta yaşananlara ilişkin bilirkişi raporu gönderdi.
ABD bayraklı zırhlılarla Münbiç kırsalına yerleşen ABD Özel Kuvvetleri'ne mensup askerlerin bu kez aynı bölgede çekilen fotoğrafları ortaya çıktı.
Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ), Türk Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nın geliştirilmesi için bağışladığı mini denizaltı üzerinde çalışmalarına başladı.
Başbakanlık "Yurt dışında görevli kamu personelinin izinlerinin durdurulması" konusunda bir genelge yayımladı.
Genelkurmay tarafından 'tatbikat var, çağrıldık' iddiaları üzerine hazırlanan rapor FETÖ'cülerin yalanını gün yüzüne çıkardı.
Yapılan araştırmalar sonucunda fotoğraftaki bir detay kişinin Adil Öksüz olmadığını ortaya çıkardı.
İçişleri Bakanlığı'nca Ağrı Belediye Başkanı DBP'li Sırrı Sakık'ın görevinden alındığı bildirildi. Yerine Ağrı Valisi Işın görevlendirildi.
15 Temmuz gecesi Özel Kuvvetler Komutanlığını (ÖKK) ele geçirmeye teşebbüsten yargılanan Astsubay Bekir Kurt, FETÖ bağlantısını itiraf etti.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın kitabı 'Ben, öteki ve ötesi' Çince'ye çevrildi. Bunu öğrenen Erdoğan, Kalın'ı görünce "Artık köşeyi dönersin" esprisi yapmış.
Türkiye Diyanet Vakfı tarafından 12 Mart 2017 tarihinde üçüncüsünü gerçekleştirilecek Uluslararası İyilik Ödülleri kapsamında ?iyilik? temalı fotoğraf sergisi düzenliyor.
Türkiye'den kaçan FETÖ'cüler Trump'ın başkan olmasıyla birlikte ABD'de kalabilmek için para ödeyerek sahte düğün yaptıkları ortaya çıktı.
Londra'daki Portobello Antika Pazarında Adil Öksüz'e benzediği için bir Türk vatandaşının fotoğrafını çektiği kişi kaçarak izini kaybettirdi.
MİT, telefonunda FETÖ'nün kullandığı kriptolu mesajlaşma ağı ByLock bulunduğu tespit edilen 122 bin kişilik listeyi Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na teslim etti.
"Beni duyabiliyor musunuz?" sorusunu soran dolandırıcılar, telefon ettikleri kişiden 'Evet' cevabını alıp bunu sözlü anlaşma onayı olarak kullanıyor.
DEAŞ'ın kalesi konumundaki Rakka'ya düzenlenecek operasyon için ABD ve Türkiye arasında başlayan görüşmelerde belli bir aşamaya gelindi.
Verilen ifadelerin medyada yayınlandığını gören FETÖ, hainlerin ifadeleri üzerinden dezenformasyon yaparak kamuoyunu yanıltmayı hedefliyor.
Gaziantep'te DEAŞ'a yönelik düzenlenen operasyonda DEAŞ'lı 3 canlı bomba yakalandı. Gaziantep Valiliği bu konuda resmi açıklama yaptı.
Ordu Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde Yardımcı Doçent olarak görev yapan 34 yaşındaki Mustafa Sadık Akdağ intihar etti.
Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Cüneyt Hoşcoşkun açığa alındı.
Ankara BB Başkanı Gökçek, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada FETÖ'cülerin yeni bir darbe planı üzerinde çalıştıklarını iddia etti.
El Bab'da yaralanan Uzman Çavuş Kadir Kolo, nasıl yaralandığını anlattı. Kolo, "El Bab tamam, sıra Rakka ve Münbiç'te" dedi.
Facebook'un bazı kullanıcılara gösterdiği "Hesabınız ele geçirilmiş olabilir" uyarısı paniğe sebep oldu. Peki işin aslı neydi?
Güvenlik Uzmanı Mete Yarar, ?Cumhurbaşkanı Erdoğan 4 yıl boyunca tehlikeye dikkat çekerken kaçımız onu anladık?" dedi.
FETÖ, Hüseyin Avni Mutlu döneminde 'Köye Dönüş Projesi' adı altında ödenen paradan da vurgun yapıp, o parayı farklı hesaplara aktarmış.
Bitkisel ilaçları satmasıyla tanınan ve dün böbrek yetmezliğinden 47 yaşında yaşamını yitiren Dr. Ömer Coşkun'un cenazesi, Adana'da toprağa verildi.
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Hürriyet gazetesinin ''Karargah rahatsız'' başlıklı haberiyle ilgili açıklama yaptı.
Adil Öksüz'le halen irtibat halinde olan bir binbaşı tespit edildi. Bu binbaşı ise halen Genelkurmayda görev yapıyor.
Özel Kuvvetler Komutanı Zekai Aksakallı bugün 15 Temmuz ile ilgili konuşacak. Aksakallı, duruşmada Halisdemir'i şehit eden eski askerleriyle yüzleşecek.
Ankara'da 2013 yılında atılan, 2015'te ise Mamak Belediyesi tarafından ?Mimari projeye uygun değil? gerekçesiyle mühürlenen ?cami-cemevi? projesiyle ilgili soruşturma tamamlandı.
Dün Ankara'da Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Savunma Bakanı Işık ve Genelkurmay Başkanı Akar'la bir araya geldi. Masada Rakka vardı.
TSK içindeki ByLock kullanıcılarına ilişkin de titiz bir çalışma yapılıyor. Anca güvenlik kaynakları bu zaman kadar FETÖ'cülerin yüzde 40'nın temizlendiğini söylüyor.
Yapımı hızla devam eden ve yapılan yardımlarla seviyesi hız kazanarak sonlarına gelinen Yozgat Öğrenci Yurdu ve Kültür Merkezi içi İstanbul'daki Yozgatlılar seferberlik ilan etti.
Yurtta Sulh Konseyi İstanbul yapılanması iddianamesinde, 28 Şubat sürecinin FETÖ'nün TSK'daki kadrolaşması için ?önemli bir dönüm noktası' olduğu belirtildi.
İçişleri Bakanlığı 16 Nisan Pazar günü yapılacak olan Anayasa değişikliği referandumu ile ilgili İçişleri Bakanı Soylu'nun imzası ile 81 ile genelge gönderdi.
Terör örgütleriyle ortaklık yürüten FETÖ'cülerin verdiği liste sonucu PKK'lı hainlerin, MİT'in 52 ajanını bir günde infaz ettiği ortaya çıktı.